Om mig.

Jeg er en passioneret designer med baggrund inden for service, produktion og salg. Efter at have arbejdet i forskellige brancher, herunder naturlegepladser og mode, har jeg opbygget en bred erfaring, der har ført mig til at grundlægge Skovbjerg Collection.

 

Min rejse begyndte med at drive en modetøjsbutik, som hurtigt voksede til flere butikker. Jeg blev derefter headhuntet som sælger for et internationalt hørbrand og har siden fokuseret på at bringe førende modebrands til markedet som agent. For otte år siden besluttede jeg mig for at starte mit eget design, der fokuserer på "slowfashion".

 

Skovbjerg Collection er et udtryk for min lidenskab for bæredygtig mode, der produceres i EU under hensyntagen til miljømæssige standarder. Jeg prioriterer naturlige materialer og lader mig inspirere af naturens farver. Mit design er tidløst og holdbart, så du kan nyde dine style i årevis og blot bestille et nyt, når tiden er inde.

 

Jeg tror på kvalitet, bæredygtighed og tidløst design, og det er værdier, jeg har indarbejdet i Skovbjerg Collection. Jeg håber, at mine kreationer kan inspirere andre til at tage et skridt mod en mere bæredygtig og stilfuld garderobe.

Håber du vi finde mine design spændende og inspirerende, jeg hjæper gerne med styling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Bedste hilsner 

Lisbet Skovbjerg.

Grundlægger, designer & CEO.